ANKET

BAŞKANIN MESAJI

AKİM; vatandaşların yönetime katılması ve yönetimi denetleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşabilmesini kolaylaştıracak, böylece vatandaşların bilgiye ulaşım hakkını etkili olarak kullanabilmesine imkan sağlayan düzenlemeleri yapmaktadır ve yapmaya da devam edecektir.
AKİM; merkezi ve yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri, mesleki kuruluşlar, sendikalar ve özel sektör temsilcilerinin görüşlerinin alınacağı ortak kurul, komisyon, kriz masası ve her türlü platformu oluşturacaktır.
Parti programımız ile yaptığımız taahhütler ışığında ivedi olarak AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ'nin hayata geçirilmesi sonrasında, halkımızın ve üyelerimizin partimize ilettiği her türlü istek, ihbar, öneri ve değerlendirmeler titizlikle incelenmekte ve en kısa sürede cevaplandırılmaktadır. AKİM sayesinde vatandaşımız ile parti teşkilatları, milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluşları arasında sağlıklı bir iletişim sürecinin oluşturulması sağlanmaktadır.
Bu çerçevede iletişim merkezimiz tüm illerimizin iletişim merkezleri ile koordineli olarak çalışmakta, üyelerimiz ve halkımızın bireysel istek ve önerilerini etkin, hızlı ve verimli bir şekilde değerlendirmektedir.
Ayrıca iletişim merkezimiz sivil kitle örgütleri, meslek odaları, vakıf ve dernekler ile karşılıklı bir iletişim sürecini de hayata geçirmektedir.
Modern toplumun bilgi ve iletişime dayalı olduğunu düşünen AK PARTİ, bilgi toplumu kültürünün geliştirilmesi, şeffaf yönetim anlayışının benimsenmesi ve katılımcı demokrasinin sağlanması için çalışmalarına devam edecektir.
AK PARTİ bugün olduğu gibi, bundan sonra da, vatandaşımıza taahhüt ettiği, yaşam standardını yükseltecek ve kolaylaştıracak, refah ve mutluluğunu sağlayacak projeleri hayata geçirmede üzerine düşen görevi yerine getirecektir.

Salih KAPUSUZ
Ankara Milletvekili
Genel Başkan Yardımcısı
Halkla İlişkiler Başkanı

© AKBİM. Tüm hakları saklıdır.
Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi : Söğütözü Caddesi No : 6 Çankaya/ANKARA . Tel: 0312 204 50 00 (Pbx) Fax : 0312 220 20 65