ANKET

AKİM’e Başvuru Yolları

İnternet aracılığı ile: İnternet kullanıcıları, www.akparti.org.tr/halklailiskiler adresinden AKİM Başvuru Formu butonu aracılığı ile müracaatlarını sisteme kaydedebilmekte, kaydedilen bu müracaatlar yine ilgili AKİM görevlisi tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmakta ve müracaat sahibine dönülüp bilgi verilmektedir.
Telefon aracılığı ile: 444 25 44 (444 AK 44) numaralı telefonumuz bütün Türkiye genelinden aranabilmektedir. Bu numarayı arayan kişi hangi ilimizde ise o ilimizde bulunan il merkezimizdeki AKİM merkezine bu telefon otomatik olarak düşmekte ve AKİM Halkla ilişkiler uzmanı tarafından arayan kişinin kişisel bilgileri ile müracaatının özeti sisteme kaydedilmektedir. Kaydedilen bu bilgi, müracaat konusuna göre ilgili parti yöneticisi, bakanlık ya da milletvekiline otomatik olarak iletilmektedir. Daha sonra bu bilgi, kaydı giren AKİM görevlisi tarafından takip edilmekte ve çözüme kavuşturulmakta, sonuç müracaat sahibine verdiği iletişim kanalıyla iletilmektedir.
Posta ve Faks aracılığı ile: AKİM'lere gelen mektup, kart, faks iletileri de AKİM operatörleri tarafından sisteme kaydedilmekte ve yine aynı şekilde müracaat sahibinin iletişim adresi ve iletişim kanalları çerçevesinde sonuç, müracaat sahibine iletilmektedir.
Kişisel başvuru ile: Parti teşkilatlarımıza şahsen müracaat eden vatandaşlarımız, AKİM halkla ilişkiler görevlileri tarafından kabul edilmekte ve müracaatları aynı şekilde sisteme kaydedilerek en kısa sürede çözüme kavuşturulmaktadır.

© AKBİM. Tüm hakları saklıdır.
Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi : Söğütözü Caddesi No : 6 Çankaya/ANKARA . Tel: 0312 204 50 00 (Pbx) Fax : 0312 220 20 65