ANKET

Adnan KAYA

20.09.1963 yılında Denizli’de doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Denizli’de tamamladıktan sonra yine Denizli’de Denizli Ticaret Lisesi Muhasebe Bölümü Mezuniyetimle temel öğretim sürecini bitirdim. Çalışma hayatıma Kayalar Tekstil Brode şirketimizde başladım. İşimde güvenilir, başarılı olmak adına Almanya’da bir yıl tekstil ve yabancı dil eğitimi gördüm ve memleketim Denizli’ye yerleştim. Halen ithalat ihracat yapan ve başarılara imza atmış şirketimizde görevimi sürdürmekteyim. Araştırma yapmaya, yeniliklere açık davranmaya yatkın bir kişiliğim var. Bu yüzdendir ki, en az işim kadar önem verdiğim siyasette de bu kişiliğimle memleketim için çaba gösterip verimli olmaya çalışıyorum. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde okuyan bir kızım var. Kitap okumak, seyahat etmek, sinema ve müzik sanatı özel zevklerim arasındadır.

© AKBİM. Tüm hakları saklıdır.
Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi : Söğütözü Caddesi No : 6 Çankaya/ANKARA . Tel: 0312 204 50 00 (Pbx) Fax : 0312 220 20 65