Adana EKM’den 3 engelliye tekerlekli sandalye

AK Parti Adana İl Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi (EKM) Ceyhan ilçesinde 3 engelliye tekerlekli sandalye verdi.

Aykon Elektrik firmasının ihtiyaç sahibi insanlara dağıtılmak üzere hediye ettiği 12 sandalyenin Ceyhan’daki dağıtım töreninde konuşan AK Parti İl EKM Başkanı Mehmet Ali Özmansur, engellilere sahip çıkılması gerektiğini hatırlattı. Özmansur, bu konuda duyarlı davranarak yardımlarını esirgemeyen Aykon firmasına teşekkür etti.

İktidarın özellikle engellilere çok önem verdiğini ifaden eden Seyhan ve Büyükşehir Meclis Üyesi Sıtkı Polat da evlerine mahkum olan vatandaşların AK Parti sayesinde kurtulduğunu söyledi. Her insanın bir engelli adayı olduğun belirten Polat, “Bir nebzede olsa engelli kardeşlerimizi sevindirdiysek ne mutlu bize.” diye konuştu.

Evlerinde tekerlekli sandalyelerini teslim alan Fatma Turna (18), Derdi Kanar (65) ve 14 yaşındaki Ayşe Önal ve yakınları da kendilerine destek verenlere teşekkür etti.