“Gönüller engelli olmadıkça tüm engeller aşılabilir”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Hotar mesajında şunları söyledi:

“Her insanın toplumsal hayatta etkin bir birey olarak yer alabilmesi en temel insanlık hakkıdır. Toplumun ayrılmaz parçası olan engelli kardeşlerimizin de bu anlamda toplumsal yaşama aktif bir şekilde katılmasını sağlamak en önemli görevimizdir. AK Parti olarak bu bilinçle 2002 den beri engelli kardeşlerimizin meselelerini çözüme kavuşturma konusunda önemli bir dönüşüm başlattık. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını daha iyi bir seviyeye çıkarmaya yönelik ilk düzenlemeleri yine Parti olarak gerçekleştirdik. Engelli vatandaşlarımız için daha yaşanılabilir bir ülke inşa etmeye devam edecek ve her daim engelli kardeşlerimizin sorunlarını gündemimizde tutacağız.” diyen Hotar “Engelli vatandaşlarımızın dünde yanındaydık, yarında yanlarında olacağız. Desteğimizi, ilgimizi, sevgimizi hiçbir zaman üzerlerinden çekmeyeceğiz.”

Engelli vatandaşların AK Parti için özel bir yere sahip olduğunu vurgulayan Hotar “Gönüller engelli olmadıkça tüm engeller aşılabilir. Her bireyin engelli konuma düşebileceğinin bilinciyle hareket etmesini ve engelli kardeşlerimize ilişkin toplumsal duyarlılığın artırmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın Engelliler Haftasını kutluyorum” dedi.