Adana Gençlik Kolları‘ndan ‘İftara 5 Kala’ programı

Adana İl Gençlik Kolları, geçen Ramazan Ayında yaptığı sosyal farkındalık çalışması olan "İftara 5 Kala" etkinliğini bu sene de ilçe Gençlik kolları ile birlikte kapsamlı şekilde başlattı.

Adana İl Gençlik Kolları, Ramazan Ayı çalışmalarına bu sene de kapsamlı bir şekilde başladı. Geçen sene Ramazan Ayında yaptıkları "İftara 5 Kala" etkinliğiyle takdir toplayan Adana İl Gençlik Kolları, bu Ramazan Ayında da ilçe gençlik kollarıyla birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Adana İl Gençlik Kollarının koordinesinde ilçe teşkilatlarının katılımıyla Sarıçam ilçesi otoban kavşağında, Seyhan ilçesi Adana Doğum Evi ve Çakmak caddesi.civarında, Çukurova ilçesi Kurttepe Metro istasyonunda, Yüreğir ilçesi Numune Hastanesi civarında ve Ceyhan ilçesi Çamlıyol kavşağında iftara az bir süre kala İçerisinde Hurma,Sandviç,Su olan kumanya dağıtıldı. Kumanya dağıttıkları vatandaşlardan olumlu tepkiler alan Adana Gençlik Kolları Üyeleri, bu çalışmanın Ramazan Ayı boyunca belirli aralıklarla devam edeceğini belirtti.

Yaptıkları çalışma ile ilgili açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mehmet Ay, "Bu etkinliğimizle birlikte iftara yetişemeyen yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza kumanya dağıtarak onlarla birebir iletişime geçiyoruz. Vatandaşlarımızla kısa bir süre olsa da hasbihal etme fırsatımız bu etkinliğimizle birlikte doğuyor ve sahada olan bir gençlik olduğumuzu, halkla iç içe olduğumuzu bu şekilde ifade ediyoruz. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın gençliğinde gençlik Kollarındaki çalışmalarında temelini attığı İnsanlara dokunup dertlerini dinlemek Düsturundan yola çıkarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu farkındalık çalışmalarımız özellikle Ramazan Ayı boyunca devam edecek. Bu etkinliğimizde emeği geçen İl ve İlçe Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyor, herkese 'Hayırlı Ramazanlar' diliyorum."