Adıyaman AK Gençlik’ten Anneler Günü Etkinliği

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret eden AK Parti heyeti, hastanede bulunan annelerin ve hemşireler gününü kutladı.

Hastanede bulunan anne ve anne adaylarını tek tek ziyaret ederek annelere çiçekler verip günlerini kutlayan AK Parti heyeti daha sonra hemşireler gününü de kutlayıp hemşirelere çiçek verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Hemşireler ve Anneler günü dolayısıyla hastanemizi ziyaret ettik. Burada hem annelerimizin anneler gününü hem de hemşirelerin hemşireler gününü kutladık. Ben bu vesile ile hem anneler gününü kutluyorum hem de hemşireler gününü kutluyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Adıyaman Milletvekilimiz Salih Fırat, "Hastanede bulunan annelerimizi ve hemşireleri ziyaret ederek dertlerini sorunlarını dinledik. Anne ve hemşirelerimizin anneler ve hemşireler günlerini kutladık" dedi.

Adıyaman Gençlik Kolları İl Başkanımız Mustafa Güzel ise, "Biz AK Parti gençliği olarak muhafazakar ve demokrat bir kimlik taşıyan gençler olarak bugünü önemsiyoruz ve her günün anneler günü olmasını istiyoruz. Bütün annelerin ve hemşirelerin günlerini kutluyorum" şeklinde konuştu.