Afyon AK Gençlik Ekim Ayı İlçe Başkanları Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanlığı her ay düzenli olarak gerçekleştidiği İlçe Gençlik Kolları Başkanları toplantısını bu ayda gerçekleştirmeye devam etti.

Toplantıda konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa USLU  2014 Mahalli İdareler Seçiminin öneminden bahsederek; “Biz devraldığımız mirasın farkında olan bu mirasın yükünü omuzlarda hisseden gençliğiz. Onun için çok çalışmalıyız.Yerel seçimlerde de çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Merkez, İlçe ve Belde teşkilatlarımızla birlikte yoğun bir çalışma içine girdik. Sandık Yönetim Kurulu Üyelerimizle her ay düzenli toplantılar yapacağız. Mahalle Temsilcilerimizle birlikte çalışmalar yapıyoruz çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. İnşallah Gençlik Kolları Afyonkarahisar’ın her yerinde her köşesinde olacak . Biz bize verilen önemin ve değerin farkındayız. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz. “dedi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanları’nın yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdiği toplantıda çeşitli konularda istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa USLU ‘nun yanı sıra İlçe Gençlik Kolları Başkanları katıldı.