Afyon AK Gençlik genç seçmenlerle iftarda buluştu

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı 2014 Yerel Seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen İftar programına  İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Ramazan Uslu ,Dilek Hanım Çengel ve çok sayıda genç seçmen  katıldı.

Program konuşmasında AK Partinin Gençliğe verdiği öneme değinen  İl Gençlik Kolları Başkanı Uslu  “Bu ülkede gençlere önem veren tek parti AK Parti’dir. Seçilme Yaşının 25’e indirilmesi ve hiçbir siyasi oluşumun bugüne denk gündeme getirmediği seçilme yaşının 18´e indirilmesi konusunda partimizin göstermiş olduğu tavır gençlere verdiğimiz önemi bir kez daha ortaya koymuştur.Cumhuriyetimizin 100.yılında Partimizin 2023 Projesinde bu davanın bayrağını taşıyacak olan biz gençler üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz.” dedi.

Program kapsamında İlk Defa Oy kullanacak olan gençlere  AK Parti Misyon ve Vizyonu ,AK Parti’nin yaptığı icraatlar anlatılarak ,seçim süreci hakkında bilgilendirme yapıldı.İlk defa oy kullanacak gençlerle ilgili büyük bir organizasyon  gerçekleştireceklerini söyleyen Mustafa Uslu  Genç  Seçmenlere teşekkür ederek programına son verdi.