AK Gençler hız kesmiyor

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, önceki akşam İlçe Başkanı Ziya Yıldız Başkanlığında, haftalık rutin toplantısını yaptı.

İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, önceki akşam İlçe Başkanı Ziya Yıldız Başkanlığında, haftalık rutin toplantısına yaparken, yapılan ve yapılması gereken çalışmaların değerlendirmesini yaptılar. Toplantının en önemli olayı ise, İlçe gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Talip Tekin’in, Gölcük Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığına başvurması oldu. Tekin’e en büyük desteği kendilerinin vereceğinin altını çizen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yıldız, Tekin’e almış olduğu bu medeni cesaretten dolayı teşekkür ederek, her zaman arkasında olduklarının mesajını verdi. Toplantı, hafta sonu ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmaların programlanmasıyla sona erdi.