AK Gençler öğrencilere çifte mutluluk yaşattı

Bandırma ilçe gençlik kolları okulların açılmasına son birkaç hafta kala Bandırma’ya bağlı Sahil Yenice ve Bereketli köyündeki okulların ihtiyaçlarını tespit edip: ‘’Köy Okullar Hayat Buluyor’’ projelerini gerçekleştirdiler.

Gençlik kolları Başkanı Burak Bahadır Tuzlu yaptığı açıklamada: Durmadan sorup soruşturuyoruz kime nereye nasıl faydalı oluruz diye. köylerden aldığımız bilgiyle bu iki okulun acilen düzenlenmesi ve 2013-2014 eğitim yılına hazırlanması kanısına vardık. İlçe başkanımız ve yönetim kurulumuzun desteğiyle bu iki okulumuza diş cephe ve iç boya malzemelerini temin ettik, çocuk parkı ve bahçe düzenlemelerini ve tüm boya badana işlerini bizzat kendim ve gençlik kolları ekibim 3 hafta boyunca her cumartesi Pazar gidip ummalı bir çalışmayla bitirdik  anasınıflarında ki sağlıksız yer döşemelerini parkeye çevirdik ve bir projemizi  daha yüzümüzün akıyla tamamladık. 11 yıllık parti iktidarlığımız da partimizin eğitime yaptı katkılar yanında bizim yaptıklarımız ancak partimizin yolundan gittiğimizin göstergesidir.

Son olarak Tuzlu köy öğrencilerinin eğitim yılını şu söylemleriyle kutladı:  “Eğitim, geleceğin temellerini atan, bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimin alt yapısıdır. Geleceğimizin şekillenmesi ve ülkemizin kalkınmasında eğitim ve öğretimin önemi gün geçtikçe artarken; yeni bir eğitim öğretim döneminde daha geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Ayrıca fedakârca görevlerini yerine getiren öğretmenlerimizi de çocuklarımız için büyük özveri ve gayret gösterdikleri için teşekkür ediyor öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.