Ak Gençler ‘TeaTalk’ toplantılarına devam ediyor

AK Parti Osmaniye İl Gençlik Kolları olarak, Genel Merkez Dış ilişkiler Başkanlığı'nın organize ettiği ve her ilde ayda bir düzenlenen Tea&Talk; toplantımızı gerçekleştirdik.

Programımız için Genel Merkezden gelen Dış ilişkiler başkan yardımcıları ve MKYK üyelerimiz Esme ÖZBAG ve Mesut ÖZDEMİR Dış İlişkiler Komisyon üyeleri Muhammet Raşit ÖZMEN ve Merve ASLANER toplantımıza katıldılar.

Toplantımıza, Türkiye’de Modern Belediyecilik ve Siyasetteki Deneyimlerini paylaşmak üzere Düziçi Belediye Başkanı Sn Ökkeş NAMLI katıldı. Osmaniye’de 2. Si gerçekleşen Tea&Talk toplantılarının amacı milletvekili belediye başkanı sivil toplum örgütü başkalarının veya siyasette duayen olmuş değerli büyüklerimiz ile biz gençlerin bir araya gelerek tecrübe,bilgi ve birikimini gençlerle paylaşmasıdır.

Toplantımızın açılış konuşmasında Osmaniye İl Gençlik Kolları Başkanımız İsmail KAYA Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından organize edilen ve ikincisi düzenlenen Tea&Talk programının deneyimlerin paylaşılması bakımından önemsediklerini söyledi. Tea Talk programlarını her ay farklı konu ve konukları davet ederek devam ettireceklerini ifade eden Başkan İsmail KAYA, programın gerçekleştirilmesine büyük katkı sağlayan Dış İlişkiler Başkanı Murat YİĞİT’e ve İl Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. İsmail KAYA ayrıca Tea&Talk programına katılımlarından dolayı Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş NAMLI’ya da ayrıca teşekkür etti. Sözü Toplantımızın konuğu Düziçi Belediye Başkanı Sn Ökkeş NAMLI 'ya bıraktı.

Ökkeş NAMLI uzun yıllardır Belediye Başkanı olduğunu siyasetin uzun soluklu bir maraton olduğunu ve dürüst olunması gerektiğini,geçmişte yaşadığı tecrübelerini, anılarını ak gençlik ile paylaştı. Böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimine teşekkür etti. Düziçi Belediye Başkanı Sn Ökkeş NAMLI 'ya gençler merak ettikleri soruları sorarak soru cevap şeklinde toplantımız sonra erdi