AK Gençler’den Bozüyük’te istişare toplantısı

Bilecik’te aktif bir şekilde çalışan ve siyasetin her alanında kendilerinden söz ettiren AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları bu ay ki Gençlik Kolları İl Danışma ve İstişare Toplantısını Bozüyük’te gerçekleştirdi.

Bilecik ve ilçe gençlik kolları başkanları ile birlikte teşkilatlarda görev yapan gençlerin katıldığı toplantıda yerel seçimler öncesinde bilgi paylaşımlarında bulundular.  Toplantıda konuşma yapan AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt;  “Gençlerin aksiyon üretebilen dinamik bir yapıda olduğunu ve bu nedenle gençlere düşen yükün daha fazla olduğunu ancak gençlerin her halükarda bu yükün altından başarıyla kalkabileceklerini belirtti.

Toplantının açılış konuşmasını da gerçekleştiren Kurt şunları söyledi;

“Sayın ilçe başkanım belediye başkanım  yürümekte onur duyduğum dava arkadaşlarım  Bozüyük’te düzenlediğimiz il gençlik kolları danışma toplantımıza hoş geldiniz. Delikanlım işaret aldığın gün atandan yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan sana selam getirdim ulu batlı hasandan sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın fatih’in İstanbul’u fethettiği yaştasın. Arif Nihat Asya bu şiirinde fatih nesline atıf yapmış fatihin torunu olmayı fatihler olmayı anlatmıştır. Geçen ay CHP il başkanı Sn. Karaahmet konuşmasında CHP gençliği biber gazı yiyen jop yiyendir  Fatih’in gençliği olmaktır diyor. tabi buradan kendisine sormak lazım: Suriye’de binlerce insanı katleden Esad’ın yanında olmak mıdır fatih olmak Mısır’da yapılan  darbeye iyi olmuş darısı Türkiye’nin başına demek midir fatih olmak  camileri ahıra çevirip ezanları Türkçe okutmak mıdır fatih olmak. İstanbul Kadıköyde ki gezi eylemlerine destek mitinglerinde zulüm 1453’te başladı yazmak mıdır fatih olmak. Hem zulüm 1453’te başladı yazacaksın hem de bizler fatihiz diyeceksin. Sn.Karaahmet ya tarih bilmiyor ya da fatihleri karıştırıyor. Fatih olmak milletle beraber omuz omuza yürümek ve o millete hadim olmaktır. Fatih olmak zalimin zulmün  karşısında durmak mazlumun yanında olmak demektir. Fatih olmak 1453 gemileri karadan yürüten sultanın 2013’te kanaldan yürüteni olmaktır. eğer fatihin torunlarını arıyorsan Bozüyük gelecek ve burada ki Ak Gençliğe bakacaksın uzaklarda aramayacaksın.” dedi.

Toplantıya ayrıca Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz’ın danışmanı Murat San, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler ve AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı Mesut Çetin katıldı.