Ak gençlerden hastane parkı

Bandırma Devlet Hastanesi çocuk polikliniğinde ki mevcut yaklaşık 7-10 m2 büyüklüğündeki çocuk parkını Bandırma ilçe Gençlik Kolları yenileyerek 60 m2 alanda başarılı bir çalışmaya imza attılar.

Genel olarak projenin amacının Ak Parti ilçe Gençlik kolları başkanı Burak Bahadır Tuzlu şöyle açıkladı; çocuklar hastanede tedavi süreçlerinde dahi sosyo-kültürel gelişimlerinden mağdur kalmadan tedavi görecekler. Parkımıza tedavi sürecindeki her çocuğumuzun rahatlıkla oynayıp kendilerini iyi hissetmeleri için gerekli tüm malzemeleri tedarik ederek iyi bir çalışma yürüttük “Burası eskiden parka benzeyen bir yerdi, şimdi ise 60 metrekarelik hem geniş bir alan yarattık hemde yerlere yumuşak zemin döşeyerek güvenli olmasını sağladık. Kuruluş aşamasında ve sonrasında gerek hastane yönetimi gerek çocuk polikliniğinde ki çocuklarımız ve velileri memnuniyetlerini dile getirdiler.  Böyle gerekli projelerle ben ve gençlik kolları ekibim canı gönülden hizmet vermeye devam edecek çok dinamik ve eksiklikleri göre bilen bir teşkilat olmanın gururunu yaşıyorum, bu projede maddi manevi desteklerini esirgemeyen yönetim kuruluma ve ilçe başkanlığımıza teşekkürlerimi sunmak bir borçtur. Bu tarz projelerimiz ilk değil ekip ruhumuzla Bandırma' mıza ve bölge halkımıza faydalı olmaya devam edeceklerini dile getirerek son olarak ta yapılan çocuk parkının önümüzdeki günlerde açılışının da yapılacağını belirtti.