AK Gençlik Aydın Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirdi

Aydın İl Gençlik Kolları teşkilatımız İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenledi.

Aydın Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı öncesi 15 dakikalık kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. AK Parti milletvekilleri Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, İl Başkanı Ömer Özmen, Genel Merkez MYK üyesi Cengizhan Güngör, MKYK üyesi Recep Yoğun ve İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Burak Aykut’un da katıldığı etkinlikte tüm katılımcılar yanlarında getirdikleri kitaplarını okudu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Burak Aykut, Aydın’da ilk kez Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı düzenlediklerini söyledi. AK Parti’nin Aydın’daki gençlik teşkilatlarının çalışmalarından söz eden Aykut, Türkiye genelinde teşkilat performans sistemi içinde Aydın’ın 3 farklı ilçesinin birinci olduğunu ifade etti. AK Gençlik olarak ilkleri gerçekleştirdiklerini aktaran Aykut, “Bir ilki daha gerçekleştirip, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne AK Parti’nin bayrağını dikeceğiz.” dedi.

Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Cengizhan Güngör ise konuşmasında yerel seçimlerin önemine değindi. Aydın Büyükşehir Belediyesini mutlaka AK Parti’ye kazandıracaklarını dile getiren Güngör, CHP’li belediyelerin sorunları çözemediğini vurguladı. Güngör, Muğla’da da benzer sorunlar yaşandığını söyledi.