AK Gençlik Genel Merkezden Zonguldakta Ramazan Programı

Zonguldak AK Gençlik Ramazan programları kapsamında Pazar (14.07.2013) günü ihtiyaç sahiplerine Gençlik Kollarının hazırlattığı paketler dağıtıldı.

İftar öncesinde 3 ayrı ekibe ayrılan AK gençlik ekibi Rat mahallesi , Asma mahallesi ve Kozlu Beldesinde daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere koli dağıtımı gerçekleştirdi. Ailelerin sorunlarını dinleyen Genel Merkez MKYK üyeleri her türlü sıkıntılarında yanlarında olduklarını Gençlik Kollarındaki arkadaşlar vasıtasıyla kendilerine ulaşabileceklerini ilettiler. Ekipler daha sonra Kozlu da bulunan MODA cafede İl Gençlik Kolları ve Kozlu Belde Gençlik Kolları yurutme kurulu eyeleriyle birlikte sohbet gerçekleştirdiler.

Türkiyede yaşanan olaylar ve gündeme dair hertürlü konunun tartışıldığı toplantıya daha sonra Zonguldak AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'da eşlik etti. Uçar ''Biz her zaman genç nesile güvenmiş destek vermiş bir teşkilat olarak, Genel Merkezimizinde heran gençlerimizin arkasında olduğunu bilmek böyle bir organizasyonla bunu herkese göstermiş olmak mutluluk verici. Genel Merkezden gelen Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı arkadaşımız Kurtcan Bey e, MKYK üyelerimize teşekkür ederim'' dedi.

Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Kurtcan Çelebi ''81 ilde Genel Merkez MKYK üyelerimiz gençlerimizle biraraya geliyor. Bizde Zonguldak ilimizde gençlerimizle birlikte olmak Ramazan ayında programlarına destek vermek amacıyla burada bulunuyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı tüm Zonguldak AK gençlik teşkilatına ve İl Başkanımıza çok teşekkür ederim'' dedi.

Yapılan sohbetin ardından saat 01:00 de Devrek ilçesine sahur programı için yola çıkan AKgençlik ekibi sahuru Devrek ilçesinde gerçekleştirdi.