AK Gençlik İzmir’den anlamlı ziyaret

Ak Parti İzmir İl Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanlığının düzenlemiş olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü programı, Bornova'da Suphi Koyuncuğlu Anadolu Lisesi'ne ziyaret ve süpriz ile başladı.

Ak Gençler, İzmir Millevekili Nesrin Ulema'yı mezun olduğu okuldaki hala görev yapmakta olan ve emekliye ayrılan öğretmenleriyle buluşturdu. Program; Saygı Duruşu be İstiklal Marşı ardından Okul Müdürü Cevahir Ersoy'un konuşmalarıyla devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün de katıldığı programda protokol konuşmalarının ardından, Suphi Koyuncuoğlu Lisesi'nde eğitim gören öğrencilerin, günün anlam ve önemine dair şiir ve  makaleler okundu.

Ardından, İzmir Milletvekili Nesrin Ulema sahneye davet edilerek konuşmalarının yaptı,  daha sonra Orta ve Lise yıllarındaki öğretmenlerine plaketlerini takdim etti. Milletvekili Nesrin Ulema ve öğretmenlerinin yapmış olduğu konuşmalar duygu dolu anlar yaşattı. Ak Parti İzmir İl Gençlik Kolları'nın 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel bay ve bayan öğretmenlere hazırlanan hediyeler dağıtıldı. Son olarak Ak Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, İzmir Milletvekili Nesrin Ulema'ya, günün süprizi olan mezun olduğu yıllara ait diploma ve eğitim gördüğü yıllarda çekilmiTanş olduğu fotoğrafını armağan etti. Program  İzmir Milletvekili Nesrin Ulema'nın öğrencilik yıllarındaki sınıfında,öğrenci ve öğretmenler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle bitti.