Artvin AK Gençlik, nöbet tutan güvenlik güçlerine sıcak çorba ikram etti

Artvin AK Gençlik, soğuk havaya rağmen görevlerini aksatmayarak kontrol noktalarında nöbet tutan güvenlik güçlerine sıcak çorba ikram etti.

Şehrin kontrol noktalarında görev yapan polis memurlarıyla bir araya gelen AK Gençlik, terörü lanetleyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Artvin deki soğuk havalara rağmen vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamaya çalışan güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirten AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Coşkun,  herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini söyledi.

"Polis ve askerlerimizin daima yanındayız"

Polis ve askerlerin hiçbir zaman yalnız bırakılmaması gerektiğini vurgulayan Coşkun, "Bu akşam memleketimizin soğuk havasında polis arkadaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Onlara sıcak bir çorba ikramımız olsun istedik. Polis ve askerimizi hiç kimse yalnız bırakmasın, her zaman onlara destek olsun. Artvin Gençliği olarak her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek istedik." diye konuştu.

"Beşiktaş'taki terör saldırılarını lanetliyoruz"

Burak Coşkun, vatanın bir çok yerinden gelerek bölgede görev yapan asker ve polislere minnettar olduklarını söyleyerek, şöyle devam etti:

"Biz buradan bütün Türkiye'ye bir mesaj vermek istiyoruz. Beşiktaş'taki terör saldırını lanetliyoruz. Bunların hiçbir yere varamayacaklarını biz bütün Türkiye olarak inşallah kanıtlayacağız. Onların artık gidecek bir yerleri kalmayacak. Bizleri ayırmaya, ülkemizi bölmeye güçleri yetmeyecek. Allah'ın izniyle biz bütün saldırıları bertaraf ederek polis teşkilatımızın yanında olduğumuzu bildiriyoruz. Bunu bütün herkes böyle bilsin."

"Birlik ve beraberliği bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecek"

Coşkun, şehirlerin ortasında bomba patlatanların asla emellerine ulaşamayacaklarını kaydederek, "Herkes bunu iyi bilsin ki biz polisimizle, askerimizle beraberiz. Hiçbir zaman bu bombaları patlatanların emelleri yerine gelmeyecek. Allah'ın izni ile hep beraberiz. Bu ülkede birlik ve beraberliği bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecek." dedi.

Görev başında olan güvenlik güçleri de, ikramlarından dolayı gençlere teşekkür etti.