AK Gençlik Rize’den 24 Kasım ziyareti

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkerim Yazıcı ve beraberindeki İl Yönetim Kurulu Üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Rize Merkez Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Öğretmenlere çiçek vererek Öğretmenler Günü'nü kutlayan Abdulkerim Yazıcı "Bugün, bizleri yetiştiren öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlamak , onlarla beraber olmak , hatırlarını sorup dualarını almak istedik. Ülkemizi yönetecek nesilleri yetiştiren, çocuklarımızı, gençlerimizi yarınlara hazırlamak için gecesini gündüzünü feda eden cefakar öğretmenlerimize ne yapsak azdır.Bugün vesilesi ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimizle kutluyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Yazıcı ise "Bu anlamlı günde bizi ziyaret eden değerli gençlerimize teşekkür ediyoruz, bu davranışları ile hem öğretmenlerimizin hem bizim güzel bir gün geçirmemize vesile oldular" dedi.

Okul ziyaretinin ardından Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne yeni atanan Halil Pehlivan'ı da makamında ziyaret eden Ak Gençler hem hasbihal yapma hem de yakın zamanda Rize'de yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alma fırsatı buldu.Ziyaret hakkında konuşan Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkerim Yazıcı "Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürümüz Sayın Halil Pehlivan ile çok verimli bir görüşme yaptık.Şehrimize ve gençlerimize yakışacak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk,bundan sonrası için de görüşmek üzere sayın müdürümüzden söz aldık.Misafirperverliğinden ötürü sayın müdürümüze teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaret ile alakalı konuşan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan ise "Gençlerimizin kendileri ile alakalı projelere gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduk , kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.