AK Gençlik Umut Olmak İçin Kolları Sıvadı

Kızılay Haftası Etkinlikleri kapsamında Genel Merkez Gençlik Kolları, İl ve İlçe Teşkilatları, Türk Kızılayı’nın işbirliği ile kan bağışı noktalarında “Kan Bağışı Kampanyası” başlattı.

Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından organize edilen ve yurdun dört bir tarafında eş zamanlı olarak başlatılan kampanya yoğun ilgi gördü.

Sosyal medya üzerinden de “#KollarıSıvamaVakti” etiket çalışması ile duyurulan kampanyanın ilk paylaşımını Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş tarafından gerçekleştirildi. Büyükgümüş, “Arkadaşlar Kızılay Haftası’nda hepinizi kan vermeye davet ediyorum. Haydi AK Gençlik #KollarıSıvamaVakti” tweeti ile tüm gençleri kan bağışına davet etti.

Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Dilara Sina Tabak ise “Başkanımızdan çağrımızı aldık, bağışlayacağımız kanlarla umut olmak için #KollarıSıvamaVakti” paylaşımı ile 81 il teşkilatının kampanyaya katıldığını vurguladı.

İl ve İlçe teşkilatlarının kampanya süresince sosyal medyada paylaşmış olduğu görseller; bir yandan katılımın ne derece yüksek olduğunu gösterirken, bir yandan da AK Parti Gençliğinin duyarlılığını ve yardımseverliğini gözler önüne serdi.