AK Gençlik’ten kahvaltı

AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kahvaltı 06 Temmuz 2013 Cumartesi günü saat 11:00 da Zonguldak’ın Kozlu Kılıç Kort Sosyal tesislerinde yapıldı.

Kahvaltıya, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman,  Zonguldak İl Genel Meclis Başkanı İsmail TERZİ, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Abdullah Akbaş, il ve ilçe belde ve gençlik kolları üyeleri  katıldı. Kahvaltı ile ilgili açıklamada yapan Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar,  “ Hepimiz Türkiye ve Dünya daki olayları yakından takip ediyoruz. Teşkilatımızdaki herkesin olduğu gibi gençlerimizinde her zaman daha dinamik olması gerekiyor. Geçtiğmiz günlerde ülkemizde yapmaya çalıştıklarını hepimiz gördük, milletin sağduyusuyla bu halk yapılmak istenenlere karşı çıkmış ve ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlerin yapmaya çalıştıkları sonuca ulaşmamıştır. Sosyal medyanın etkisinide Gezi Parkı olaylarında hepimiz gördük. Gençlerimiz kendilerini ilerleyen Dünya teknolojisinde geliştirmelidirler. Her alanda yapılması gerekenleri yaparak bu teşkilata destek vermelidirler. Son günlerde Mısır da yaşananlar Demokrasiye karşı yapılan bir darbedir. Halkın oyuyla başa gelmiş bir yönetim demokratik olmayan yollarla ordunun darbesiyle son bulmuştur.  Biz her zaman uyanık olmak zorundayız ve çalışmalarımızı ülkemizi nasıl ileriye getirebiliriz şeklinde yapmalıyız. Gençlik Kollarımızın düzenlemiş olduğu bu kahvaltıdan dolayı tüm gençlerimize teşekkür ediyorum '' dedi.

Kahvaltının ardından gençlerden oluşturulan ekipler futbol, basketbol, ve voleybol oynayarak sitres attılar. Düzenlenen kahvaltı yapılan spor etkinliklerinin ardından son buldu.