AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları İşaret Dili Öğreniyor

AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları üyeleri işaret dili eğitimi almaya başladı.

AK Parti İl Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen işaret dili eğitim programında İşaret Dili Uzmanı ve Adıyaman Tüm Engelliler Derneği Başkanı Meltem Kahraman tarafından Yönetim Kurulu üyeleri, liseli ve üniversiteli gençler sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim alıyor.

Engellileri daha iyi anlamak ve iletişim kurmakta sorun yaşamamak adına işaret dili eğitimi almaya başladıklarını ifade eden AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, işaret dili eğitimi sonrası engeliler ile daha iyi anlaşabileceklerini söyledi.

"Bir gün herkes engelli olabilir" diyen Mutlu, şöyle konuştu:

"İşitme engeli kardeşlerimiz ile gündelik hayatta daha iyi anlaşabilmek için AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları olarak işaret dili eğitimlerimize başladık. Engelli vatandaşlarımız toplumun ayrılmaz bir parçasıdır. Doğuştan veya daha sonra bazı sebeplere bağlı olarak gerçekleşen engelli olma hali, her insanın her zaman karşılaşabileceği durumlardan biridir. Engeli kardeşlerimizi daha iyi anlamak onlara her yerde yardımcı olabilmek için işaret dili kursumuz devam edecektir. Kurs sonunda katılımcılara sertifika verilecektir."