‘AK Parti ile Dünden Bugüne Resim Sergisi’ halkın beğenisine sunuldu

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ‘Dünden Bugüne Resim Sergisi’, Türkiye’nin AK Parti Hükümeti ile 16 yılda elde ettiği imkânları bir araya toplayarak görsel bir sunum haline getirdi.

Türkiye’nin 16 yılda AK Parti Hükümeti ile nereden nereye geldiğini gösteren görseller halkın beğenisine sunuldu.

Ekonomik çalışmalardan Savunma Sanayii Projelerine, Ar-Ge faaliyetlerinden istihdam alanına kadar hayata geçirilen tüm yenilikler gözler önüne serildi. Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından yürütülen resim sergisi projesi; İstanbul, Şanlıurfa, Ankara, Trabzon gibi Türkiye’nin her bölgesinde hemen hemen her ilinde seçmenlerle buluşturuldu. Gençlik Kolları olarak 18-30 yaş arasındaki genç seçmeni hedef alan proje, AK Parti Hükümeti’nin icraatlarını 47 farklı ve ilgi çekici görselle anlatıldı.

Sergide Cumhurbaşkanımızın mesajları da yer aldı

Resim Sergisi projesinde, yapılan hizmetlerin yanı sıra Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere, kadınlara ve millete seslendiği mesajlarına da yer verildi. Öte yandan, geniş kapsamlı oluşturulan sergide, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türkiye’ye olan faydaları ile Cumhur İttifakı da detaylı bir şekilde seçmene aktarıldı.

‘Dünden Bugüne Resim Sergisi’ projesi 6 Haziran-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi.