AK Parti Yalova Teşkilatı 80 ünite kan bağışı yaptı

AK Parti Yalova Sosyal İşler Başkanlığınca düzenlenen kan bağışı kampanyasında birgün içerisinde 80 ünite kan bağışı toplandı.

AK Parti Yalova  İl Başkanlığı, Kızılay Genel Merkezinin yaptığı çağrıya destek amaçlı kan bağışında bulundu.

"Bugün kendi rekorumuzu kırdık"

Bağış sırasında açıklamaya yapan Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ; Sosyal İşler Başkanlığımızca daha öncede yapılan kan bağışı kampanyasında bir gün içerisinde en çok kan bağışını Yalova da AK Parti teşkilatımız toplamıştı. Yine bugün kendi rekorumuzu kırdık, 80 ünite kanı topladık çok şükür kan bağışına ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tüm halkımızı kan bağışı yapmaya davet ediyorum ‘’ dedi

"Kanımız canımız feda olsun"

İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek ise, 80 ünite kan verildiğini belirterek, "15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesine yönelik Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri olarak sokaklara dökülerek vatanımıza nasıl sahip çıktıysak, "Kanımız canımız feda olsun" sloganıyla kanımızla, canımızla devletimizin ve vatanımızın yanında olduğumuzu göstermek adına kan bağışında bulunuyoruz" diye konuştu.