Balıkesirli gençler organlarını bağışladı

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları, organ bağışı konusunda toplumsal bir bilinç oluşturmak amacıyla toplu olarak organlarını bağışladı. Partili gençler, ayrıca kan bağışında da bulundu.

AK Parti İl Teşkilatı, Organ Nakli Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Organ naklinin anlam ve önemini anlatmak, kanuni ve tıbbi olanaklarla çözmek, organ bağışı konusunda toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında seminer de düzenlendi. AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mustafa Baki Yarımdağ koordinatörlüğünde Atatürk Devlet Hastanesi'nde düzenlenen bilgilendirme amaçlı "Organ Bağışı" konulu seminere İl Gençlik Kolları Başkanı Zafer Dağarcıklıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda genç partili katıldı. Dr. Bekir Akdemir tarafından hastanenin konferans salonunda verilen seminere katılım yoğun oldu. Seminer sonunda 20 partili genç organlarını bağışladı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Dağarcıklıoğlu, yaptığı açıklamada, "Sosyal sorumluluklar çerçevesinde toplumun yararına ve hizmetine olacak tüm etkinliklerde AK Parti İl Gençlik Kolları olarak üzerimize düşeni yapmaya gayret ettik. Dileğimiz, toplumun tüm kesimlerinin bu konuda üzerlerine düşeni yapmasıdır. Organ bağışı bir ihtiyaçtır. Bugün belki ihtiyacımız olmayabilir ama yarına garantimiz var mıdır? Bugün de bilinçli bir gençlik oluşturma adına burada bizimle seminere katılan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca yoğun etkinlik programları arasında bize de vakit ayıran Dr. Akdemir ve koordine eden Teşkilat Başkanımız Yarımdağ'a teşekkür ediyorum." dedi.