Başkan Birlik’ten, Cudi’nin Aslanları‘na ziyaret

AK Parti Şırnak Gençlik Kolları Başkanı Cihan Birlik, Cudi'nin Aslanları Gençlik ve Spor Okulu sporcularını ziyaret etti.

Şırnak Şehir Stadı'nda çalışmalarını yürüten, Cudi'nin Aslanları Gençlik ve Spor Okulu'nda futbol eğitimi alan 07-17 yaş arası sporcularla sohbet eden Birlik, okul yöneticisi Yaşar Aksın'dan da çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Birlik, Şırnaklı gençlerin futbola ilgi duymasının kendisini sevindirdiğini belirterek, "Sizler memleketimizin geleceklerisiniz.  Spor hayatımız için önemlidir. Sizler ve hocalarımız çok güzel başarılara imza atıyorsunuz. Ben bir ağabeyiniz olarak her zaman yanınızdayım. Sizler gelecekte Şırnak'ı en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Dünya geneline bakıldığı zaman bir ili veya ülkeyi en iyi temsil eden spordur. Sizlerde bu bilinçte pırıl pırıl gençlersiniz" dedi.