Bayburt’un yaşam standardı yükseliyor

Bayburt Gençlik Kolları haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'nı Şair Zihni Kent Ormanı’nda Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Bayburt Gençlik Kolları Yönetim ve Yürütme Kurulu üyeleri, haftalık olağan gençlik kolları yönetim kurulu toplantısında Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’la bir araya gelerek, belediyenin yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi aldı.

Yürütme ve Yönetim Kurulu üyelerinin tam katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, katılımcılara görev süresi boyunca yapılan hizmetleri anlattı.

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, toplantıda yaptığı konuşmada 2012 yılının kendileri için oldukça verimli geçtiğini ifade ederek, “Bayburt’ta yaşam standartları ne kadar yükselirse bizde o kadar mutlu oluyoruz. 2009 yılı öncesinde en önemli meselemiz su sorunuydu. Su isale hattımızı yenileyerek bu sorunu ortadan kaldırdık. Bugün artık Bayburt susuzluğun ne olduğunu unuttu. Hizmet ettiğimiz 4 sene içerisinde Bayburt’a 12 saati geçen susuzluk yaşatmadık. Nispi ve bölgesel tedbirlerle vatandaşımızı susuz bırakmamaya gayret ettik.  Suyla ilgili yapmak istediğimiz ikinci işimiz suyun sertlik derecesini çözmektir.” dedi.

Belediye Başkanı Polat’ın ardından, Gençlik Kolları BaşkanıFatih Eraslan söz alarak şunları ifade etti: “Belediye Başkanımız Sayın Hacı Ali Polat’ın çalışmalarını dikkatle takip ediyoruz. Bugün geldiğimiz nokta itibariyle Bayburt büyük bir ivme yakalamıştır. Başkanımızın Bayburt’a kazandırdığı projeler, tesisler herkes tarafında gıptayla izlenmektedir. Tabi başkanımızın yaptığı bu çalışmaları bizlerinde göğsünü kabartmaktadır. Kendilerine bundan sonra yapacağı çalışmalarda Gençlik Kollarımız adına teşekkür ediyor ve başarılarının devamını temenni ediyorum.”

Samimi bir havada gerçekleşen buluşma Belediye Başkanı Polat ve gençlik kolları üyelerimizin fikir alışverişi ile devam etti.