Palta’dan Gençlik Kolları’na ziyaret

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Başkan Nevzat Palta ziyaret sırasında yaptığı açıklamada daha önce Ak Parti İl, İlçe ve Kadın kolları ile bir araya geldiklerini şimdi de Gençlik kollarını ziyaret ettiklerini belirterek şunları söyledi “ Aksaray’da iki dönemdir belediye başkanı olarak hizmet veriyorum. Yine belediye başkanı olarak gençlik kollarını ziyaret edelim istedik. Şimdi tabii ki biz daha önce il ilçe kadın kollarıyla zaman zaman bir araya geliyoruz. Abdüssamet beyle konuştuğumuzda “ başkanım arkadaşlarımızla bir araya gelelim” dedi. Dolayısıyla şu anda buraya Belediye başkanı sıfatıyla geldim. O açıdan genel anlamda muhabbetimiz biraz daha bu şekilde olacak. Bu toplantımız sohbet ortamında geçecek. Genel anlamda sizlerin bana soracağı olacak. Benim sizlere söyleyeceklerim olacak Resmi bir formatımız yok. Her ne kadar belediye başkanı olarak gelsek de sonuçta biz burada sizlerle muhabbet ortamı için geldik”.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Avukat Abdülsamet Kılıç da yaptığı açıklamada şunları söyledi  “Nevzat Başkanımız bizim mevcut belediye başkanımız. Ve ağabeyimizdir Bizim gençlik kolları olarak belediye ile bu güne kadar ikili diyalogumuz gayet iyi oldu Bundan sonra da inşallah iyi olur. Bu anlamlı ziyaretinden dolayı Belediye Başkanımıza Gençlik Kolları yönetimi adına teşekkür ediyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nevzat Palta gençlerin Aksaray ve Türkiye gündemdeki konulara ilişkin sorularını cevaplandırdı.