“Biliyorlar ki AK Parti kaybederse Türkiye kaybeder, AK Parti durursa Türkiye durur”

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Yunus Emre Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Karaman Gençlik Kolları Kongresinde konuştu.

Ecertaş, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başarılı çalışmalarının  tüm dünyada takdirle izlendiğini vurguladı.

Ecertaş, şöyle konuştu:

"Gezi parkı sürecini, 17-25 Aralık'ı, 15 Temmuz'u unutmayalım. Gençlerimiz hepsinde dimdik ayakta durdu. Bütün bu haince süreçte zannettiler ki Türkiye'deki gençler diz çökecek. Zannettiler ki Türkiye böyle sus pus kalacak. Zannettiler ki Türkiye liderine sahip çıkmaz. Ama bütün bu süreçlerde Türkiye çok net bir mesaj verdi. Bu ülkenin gençleri, 'biz liderimize de ülkemize de sahip çıkarız, hiçbir zalime bu ülkede pabuç bırakmayız' dediler. İnşallah AK Parti kadroları çalıştıkça bunu tüm dünyaya göstermeye devam edeceğiz."

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ise 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için ilk sınavın 2019'da verileceğini bildirdi.

İçeride ve dışarıda pusuya yatanların AK Parti'nin tökezlemesini beklediklerine işaret eden Konuk, "Biliyorlar ki AK Parti tökezlerse Türkiye tökezler. AK Parti kaybederse Türkiye kaybeder. AK Parti çözülürse Türkiye çözülür. AK Parti durursa Türkiye durur." ifadesini kullandı.

Kongreye, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer ve partililer katıldı.

Kongrede, AK Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanlığı'na Mustafa Kale yeniden seçildi.