Bolu İl Gençlik Kolları‘ndan her güne bir iftar

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Ramazan Ayı boyunca her gün 5 kişilik öğrenci grubunu iftar sofrasında ağırlayarak örnek bir davranışa imza atıyor.

Bolu  İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Ramazan Ayı boyunca her akşam bir grubu ağırlayarak oruçlarını onlarla açacaklarını belirtti. Lise ve üniversite öğrencilerden oluşan grupları kabul ettiklerini söyeleyen Sönmezel; “11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif Ayı, paylaşmanın arttığı, kardeşliğin daha da pekiştiği mübarek bir ay. Bu mübarek ayda evlerinden uzakta kalan öğrenci kardeşlerimizle bir arada olmak, onlara ailelerinin eksikliğini hissettirmemek için böyle bir girişimde bulunduk. Ramazanın ilk gününden itibaren, üniversite ve lise öğrencilerimizden oluşan 5’er kişilik grupları gençlik kolları üyelerimiz ile birlikte ağırlamaya başladık. Bizlere ulaşmak isteyen öğrenci kardeşlerimiz 0554 833 85 54 numaralı telefondan veya twitter ve facebook üzerinden ulaşabilirler” şeklinde konuştu.