Burdur AK Gençlik’ten Halep’e 2 tırlık yardım

AK Parti Burdur Gençlik Kolları, Genel Merkez tarafından Türkiye genelinde yapılan yardım kampanyası kapsamında 2 Tırlık yardım malzemesi topladı.

Burdurlu iş adamları ve vatandaşlardan yakacak, gıda ve giyim malzemeleri olmak üzere, çocuklar için de malzeme toplayan Burdur AK Gençlik, Cumhuriyet Meydanı’nda bir tören düzenledi.

Törene TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili ve Milletvekili Reşat Petek, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplanan yardım kampanyasında konuşan Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can, "Burdur el ele, gönül gönüle verdi, Halep’teki kardeşlerine kucak açtı ve yardım için seferber oldu." dedi.

Can, “Ne zaman halkımız Halep’e yardım topladığımızı duysa, evlerine koşup bizden daha çok ihtiyaçları var, düşüncesiyle Halep’teki kardeşlerimizin tenceresinde aş, kışında yorgan, yüzlerinde tebessüm olmak istediler. Halep’teki  kardeşlerimizin yarasına merhem olmak için bu tırların dolmasını sağlayanlardan Allah razı olsun.” diye konuştu.