Ceyhan Gençlik Kolları üyeleri bir araya geldi

AK Parti Ceyhan Gençlik Kolları üyeleri Ceyhan ilçe binasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

12 Eylül Perşembe günü AK Parti Ceyhan ilçe binasında düzenlenen toplantıya Adana İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları, Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Yardımcıları, Ceyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Kiraz, Belediye Başkanları Erol Kahraman ve Mehmet Göregen, Belediye Meclis Üyesi Yalçın Küsbeci, basın mensupları ve çok sayıda AK Partili genç üye katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ceyhan Gençlik Kolları Başkanı Hakan Uçaral, AK Parti iktidarı döneminde gençlere yönelik yapılan hizmetleri anlatarak, AK Parti`nin gençlere verdiği değeri anlattı. “Gençleri yedek kulübesinde değil, ilk 11`de görmek istiyoruz. Bizler Gençlik Kolları`ndan gelen bir Genel Başkan`a sahibiz. AK Parti içerisinde gençler daima söz sahibi olmuştur ve olmaya devam edecektir. Gençlerimiz, geleceğimizdir. Bizler AK Parti`ye gönül versin, vermesin tüm kardeşlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu gençlik kolları teşkilatından  meclis üyeleri, belediye başkanları, milletvekilleri çıkacaktır. Bütün çalışmalarımız gençliği yüceltmek, yükseltmek içindir.” dedi.

Başkan Uçaral`dan sonra söz alan İlçe Teşkilat Başkanı Önder Yağ ise gençliğin önemine vurgu yaparak, “Gençlerimiz bizlerin vazgeçilmezidir. Bu gençler partimizin ve ülkemizin geleceğidir. Onlara sonsuz güveniyor ve destekliyoruz.” dedi.

İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Kiraz toplantıda yaptığı sunumda İl Genel Meclisi olarak Ceyhan`ın köy ve beldelerine yapılan hizmetleri anlatırken, Belediye Meclis Üyesi Yalçın Küsbeci ise gençlik kollarından gelen bir meclis üyesi olduğunu, gençlerin yorulmadan çalışmalarını, kendilerini geliştirerek parti içerisinde ve yönetimlerde görev almalarının gerektiğini söyledi.

Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Sami Özsoy ise yaptığı konuşmada Ceyhan Gençlik Kolları Teşkilatı`nın üye sayısı ve oranlarına değinerek, “ Hedefimiz şuanda 4850 olan genç üye sayımızı 1 ay içerisinde 5 bine, en kısa zaman içerisinde de asıl hedefimiz olan 7500 genç üye sayısına ulaşmaktır. Bizim Ceyhan Gençlik Kolları olarak hedeflerimiz büyük. İnşallah biz Ceyhan`da 10 bin genç üye sayısına ulaşmak istiyoruz. Bu yönde ve hedefte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, işlerimizden, evlerimizden, hayatlarımızdan fedakarlık yaparak zamanımızı hiçbir karşılık beklemeden partimize ayırıyoruz. Gençlik kollarını bir adım öteye nasıl taşırız bunun hesaplarını yapıyoruz. Ben sizlerin huzurunda bugune kadar bu teşkilata emeği geçmiş tüm başkanlarımıza, yöneticilerimize ve gönüllülerimize bir kez daha sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Gençlik Kolları olarak Ceyhan`a hizmet etmek için tüm ekibimizle, üyelerimizle birlikte gece – gündüz demeden çalışıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından  dilek ve temenni bölümü yapılarak toplantı sona erdi.