Ceyhan Gençlik Kolları’ndan iftar yemeği

Adana AK Gençlik Sandık Yönetim Kurulu Çalışması sebebiyle Ceyhan Gençlik Kolları’nın düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Yönetimi, Ceyhan Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen ve geniş katılımla gerçekleştirilen iftar yemeğinde teşkilat mensubu gönül dostlarıyla bir araya geldi.

Ramazan ayı başından bu yana iftar programları ve teşkilat çalışmalarına hız kesmeden devam edene AK Parti İl Gençlik Kollarının bu seferki durağı Ceyhan Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeği oldu.

Adana’nın Ceyhan ilçesi AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından tertiplenen ve Gençlik Kolları Başkanı Hakan Uçaral ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu toplantı Ceyhan öğretmen evinde gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Ceyhan Gençlik Kolları Başkanı Hakan Uçaral, göreve geldikleri günden bu yana teşkilat çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına da böyle bir program düzenlediklerini belirtti. Başkan Uçaral, gerçekleştirilen toplantıda kendilerini yalnız bırakmayan İl Gençlik Kolları Yönetimine teşekkür ederek sözü konuşmacılara bıraktı.

Gençlik Kolları Başkanı’nın konuşmalarının ardından söz alan İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Tanıtım – Medya Başkanı Cebrail Kara, sosyal medyanın gün geçtikçe büyüdüğünü gerek twitter gerekse facebook gibi yazılımların doğru yerde ve zamanda kullanılması durumunda çok ciddi katkılarının olduğunu belirterek, teşkilatta bulunan tüm dava arkadaşlarımızın sosyal medyayı çok iyi kullanmaları gerektiğinin altını çizdi.

Tanıtımı Medya Başkanı Cebrail Kara’nın konuşmalarının ardından söz alan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Yakup Koç ise, siyasi partilerin en önemli konularının başında teşkilat çalışmalarının geldiğini belirterek, toplantıda hazır bulunan gönül dostlarına Sandık Esaslı Seçim Sistemi hakkında brifing verdi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, göreve geldikleri günden bu yana özverili çalışmaları için Ceyhan Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimine teşekkür ederek başladığı açılış konuşmasında organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi kutladıklarını ifade etti.

Birlik ve beraberlik duygusunun oluşturulması, teşkilat çalışmalarının düzenli bir  zaman ve mekanda gerçekleştirilmesi ve davamız adına dik durulması durumunda başarının muhtemel olacağının altını çizen Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, AK Parti'nin kurumsal bir parti olduğunu bu vesile ile Gençlik Kolları olarak birlik ve beraberliğimize zarar verecek her türlü söz ve davranıştan uzak durmamız gerektiğini ifade etti. Başkan Mehmet Ay konuşmalarını şöyle sürdürdü; “Türkiye artık gündemi belirlenen değil, gündem belirleyen bir ülke haline gelmiştir. Ülkemizi bu konuma getiren AK Parti Genel Başkanımız Büyük Ustamız ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’a şükran borçluyuz. Bizlerde AK kadroların genç neferleri olarak kendimizi donanımlı hale getirmeli çalışmalarımızı bu yönde sürdürmeliyiz. Yarın içimizden Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları, Milletvekilleri çıkacak, fakat bunlara ulaşabilmenin yolu da donanımlı gençler olmaktan geçiyor.”

AK Parti'nin başarı sıralamalarında ikinciliği asla kabul etmeyen aksine her zaman birinciliği hak eden bir parti olduğunu kaydeden Başkan Mehmet Ay, Ceyhan’ın 2014 yerel seçimlerine hazır olduğunu hissettiklerine özverili çalışmalarının devamı neticesinde de Ceyhan’ı 2014 yerel seçimlerine AK Parti saflarına katacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

Ceyhan öğretmen evinde gerçekleştirilen toplantıya, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, İl Teşkilat Başkanı Yakup Koç, Tanıtım – Medya Başkanı Cebrail Kara, Üniversiteler Başkanı Tamer Yalınız, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Bebe, Selçuk Bulduklu, İhsan Sekban Yüreğir Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Mahmut Kaya katıldı. Toplantı sonunda Ceyhan Gençlik Kolları Başkanı Hakan Uçaral AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay’a katılımlarından dolayı teşekkür plakete takdim edildi.