Edirne Gençlik Kolları Türk Bayrağı dağıttı

AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Türk Bayrağı dağıttı.

AK Parti Edirne Gençlik Kolları İl Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Eski Camii önünde bayram kutlama broşürler dağıtarak halkın bayramını kutladılar ve ücretsiz olarak 1.000 adet bez Türk Bayrağı dağıttılar. Halkın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Gençlik Kolları İl Başkanı Hakan Çalışkan yaptığı konuşmada 30 Ağustos Zaferi “Türk Milletini tutsak etmeye, Türkiye'yi parçalayıp, Türkiye’miz üzerinde yanlış hesaplar yapanların Türk Milleti’nin gücünü gördüklerinin günüdür” dedi. AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları olarak bu anlamlı günde halkımızın bayramını kutlayarak kendilerine Türk Bayrağımızın dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Biz Gençler, Kurtuluş Savaşı sırasındaki imkânsızlıklar içerisinde, büyük fedakârlıklarla kazanılan bu zaferin verdiği güç ve cesaretle, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi koruyarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı gün dolasıyla, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal savaşımızın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.” şeklinde konuştu.