Elazığ AK Gençlikten şehitler için anlamlı etkinlik

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Hasan Murat Öz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Elazığ'ın Keban ilçesinde Türkiye'nin en büyük kaya haritasını 15 Temmuz şehitlerinin hatırası için boyadı.

Elazığ'ın Keban ilçesi yakınlarındaki Kıjkıjık Dağı'na 2000 yılında ressam Abdullah Bulut tarafından çizilen 400 metrekare büyüklüğündeki kaya üzerine yapılmış ay yıldızlı Türkiye haritası, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Hasan Murat Öz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri tarafından 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen Astsubay Ömer Halisdemir başta olmak üzere, 248 şehit anısına boyandı.

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Hasan Murat Öz, 20 gencin gönüllü olarak haritayı boyadığını belirterek, "15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan başta Ömer Halisdemir kardeşimiz ve tüm şehitlerimizin hatırasına binaen boyanıyor. Gençlerimizden Allah razı olsun, gönüllü olarak geldiler ve haritayı boyuyorlar. Biz de kendilerine destek olmak amacıyla yanlarına geldik." şeklinde konuştu.