Erzurum Üniversiteler Birimi ilk iftarını yaptı

AK Parti Erzurum Üniversiteler Birimi ilk iftarını gerçekleştirdi.

Alışılagelmişin dışında bir ilk yaparak üniversite de yaz okuluna kalmış, ailelerinden uzakta öğrencilere kucak açan AK Parti Erzurum Üniversiteler Birimi bu sefer de III. Mustafa ile başlayan, II. Mahmut'un da bunu daha yaygın hale getirmesiyle devam eden, ancak günümüze ulaşamamış olan Birlik ve Beraberlik İftarlarının günümüzde de devam etmesi için yola çıkmış ilk iftarımızı 400 kişiye Atatürk Üniversitesi Anıtlar'da iftar sofraları kurarak gerçekleştirmiştir. Üniversite öğrencileri arasında atılan bu Birlik ve Beraberlik temelini, iftar esnasında inşa edip, "Birlik ve beraberlik; ölümden başka her şeyi yener" sözünün mahiyetinin zihinlerde yer edinmesini sağlamıştır.

"Birlik ve Beraberlik İftarı"nın ilk kez yapıldığını ama son olmadığını belirten Ak parti Erzurum Üniversiteler Birimi Başkaınımız Yakup Koçak ekibimizle "şöyle düşünüyoruz: hep ileri ileri durmak kalmaktır geri" sloganıyla yola tüm hızıyla devam ediyor.