Genç milletvekili adaylarının videoları ‘Yaparsa Gençler Yapar’ etiketiyle yayınlandı

24 Haziran seçim sürecinde, 27. Dönem genç milletvekili adayları ile gerçekleştirilen keyifli sohbetin görüntüleri sosyal medyada büyük beğeni topladı.

AK Parti Hükümeti, seçilme yaşını önce 25’e ardından 18’e indirdi. Bu durum gençlerin siyaset alanında aktif rol alabilmesini sağladı.
Böylece, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçim sahnesinde birçok genç milletvekili adayı boy gösterdi.
Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanlığı, 18-30 yaş arası genç milletvekili adaylarının eğlenceli anlarından oluşan videoyu, 21 Haziran’da ‘Yaparsa Gençler Yapar’ etiketiyle genç seçmenle buluşturdu.
Takım elbiselerden kurtularak, günlük hayattaki tavırlarıyla yüzleri gülümseten ve ‘bizden’ hissi veren milletvekili adayları sorulan soruları da tüm samimiyetleri ile cevapladı.
Sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda genç vekil adaylarına; öğrencilik hayatları, aday olma süreçleri ve unutamadıkları anıları soruldu. Adaylar, özellikle aday olmaya nasıl karar verdikleri, aday gösterilme süreçleri ve bu süreçte toplumdan gördükleri tepkileri genç izleyicilerle paylaştı.
Gençlerle Devam
Genç milletvekili adayları ile gerçekleştirilen keyifli sohbetin, keyifli kamera arkası görüntüleri de samimi cevapların kanıtı olarak izleyiciyle buluştu.
Kamera arkası çekimleri, gençliğin enerjisini ve iyi niyetini meclise sunmaya hazır olduğunu, önceden kurgulanmış cümlelerle değil içten ve samimi şekilde yansıttı.
23 Haziran’da ‘Gençlerle Devam’ etiketiyle yayımlanan kamera arkası görüntüleri de sosyal medyada büyük ilgi gördü.