‘AK Çevre için Harekete Geç’ projesiyle 81 ilde çevre temizleme etkinlikleri gerçekleştirildi

Gençlik Kolları Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı öncülüğünde ‘AK Çevre için Harekete Geç’ çağrısıyla, 8 Eylül Cumartesi günü 81 ilde çöp toplama etkinliği gerçekleştirmiştir.

Toplumun özellikle hafta sonları yoğun olarak kullandığı park, sahil ve piknik gibi belirli alanlara çöp poşetleri ve eldivenleriyle gelen doğa sevdalısı gençler; sorumsuzca atılan hava ve görüntü kirliliği başta olmak üzere birçok sağlık problemine davetiye çıkaran çöpleri toplayarak farkındalık oluşturmuşlardır. AK Parti Afyon milletvekili Veysel Eroğlu ve T.C. Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan başta olmak üzere, belediye başkanlarımız ve tüm kademe teşkilat mensuplarımız aynı bilinç ile etkinliğe katılmıştır.

Ayrıca etkinliğe öncülük eden isimlerden AK Parti Gençlik Kolları Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Kübra Dörtkardeş; şuan sağlıklı yaşayabilmek, bununla birlikte geleceğe de çocuklarımıza da sağlıklı bir yaşam alanı bırakabilmek için çevremizi temiz tutmamızın öneminin altını çizmiştir. Bu konuyu insanlara söylem ile anlatmak yerine dikkat çeken ve gençlerin enerjisini yansıtan bir eylem ile yapmayı tercih eden Dörtkardeş, bu etkinlik sırasında çevredeki vatandaşlardan övgü dolu sözler aldıklarını da ayrıca belirtmiştir.

AK Parti Gençlik Kolları, uyguladığı bu sosyal sorumluluk projesiyle çevreye olan duyarlılığı artırmaya katkı sağlamıştır.