Gençlik Kolları Başkanı Büyükgümüş, Ziraat Zirvesi tanıtım programına katıldı

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Şanlıurfa'da düzenlenen Ziraat Zirvesi tanıtım programına katıldı.

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Büyükgümüş, Şanlıurfa'da bir otelin toplantı salonunda düzenlenen Ziraat Zirvesi tanıtım programında yaptığı konuşmada, genç katılımcılarla tanışıp fikir alışverişinde bulunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Şanlıurfa'dan başlayarak bu organizasyonları yapmaya devam edeceklerini aktaran Büyükgümüş, şöyle konuştu:

"Bu etkinliklerle birbirimizle kaynaşırken aynı zamanda bilgilerimizi geliştireceğiz ve yarının Türkiye'sini hep birlikte inşa etmek için donanımlı hale geleceğiz. Tarım politikaları ülkemizin birlik ve beraberliği için bizlerin yaşam kalitesini, yaşam sağlığını sürdürebilmemiz için son derece stratejik bir alan. Türkiye'nin tarımına yön veren Şanlıurfa'da, tarım ve gençliği bir araya getirerek Türkiye'nin tarım alanında millileşmesi için, yerli imkanların gelişmesi için, biz gençlerin üzerine düşen vazifeleri ve sunacağımız katkıları bu toplantıda konuşma ve istişare etme imkanı bulacağız. İnşallah bu toplantılar güçlü Türkiye'nin, bölgesinde küresel ölçekte lider Türkiye'nin oluşmasında üst düzeyde katkı sunacaktır.''