Gençlik Kolları, seçim sürecinde ortaya koyduğu performansla sınavı başarıyla atlattı

AK Parti Gençlik Kolları, çeşitli projelerden etkinliklere, sosyal medya çalışmalarından ilk defa oy kullanacak seçmenlere ulaşılmasına kadar pek çok faaliyet gerçekleştirildi.

16 Nisan 2017 tarihinde halk oylamasıyla kabul edilen yeni sisteminin ardından 24 Haziran 2018’de gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleriyle Türkiye, Parlamenter Sistem’den Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne tam anlamıyla geçmiş oldu.

Halk oylamasının ardından seçim atmosferine girilmesi ve Türkiye’nin bir an önce yeni sisteme geçme gerekliliği, 24 Haziran’da seçimlerin erkene alınarak Türkiye’nin gündeminden çıkarılması durumunu gerekli kıldı. Nihayetinde, 24 Haziran seçimleri ile milletimiz, önümüzdeki 5 yılda ülkeyi yönetecek Cumhurbaşkanını seçmiş, yasama faaliyetini sürdürecek Meclisi oluşturmuş oldu.

Tüm bu süreç içerisinde, özellikle de erken seçim kararının ardından hızlı ve aktif çalışmalar yürüten AK Parti Gençlik Kolları, seçim sürecinde ortaya koyduğu performansla bu sınavı başarıyla atlattı. Çeşitli projelerden etkinliklere, sosyal medya çalışmalarından ilk defa oy kullanacak seçmenlere ulaşılmasına kadar pek çok faaliyet gerçekleştirildi.