Gençlik Kolları’ndan Başkan Uğurlu’ya ziyaret

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na yeni atanan Ahmet Cemal Dinçay ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Dinçay ve arkadaşlarını makamında kabül eden Başkan Uğurlu ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Öncelikle hayırlı olsun. AK Parti camiasının içerisinde gençlik kollarının, gözümde ayrı bir değeri var. Çünkü memleket sevdası ile görev üstlenen, yalandan, dedikodudan uzak bir neslin yetiştiğini görmek bizlerin geleceğe dair çok daha umutlu bakmamızı sağlıyor. Bugüne kadar gençlik kollarının yaptığı çalışmaları her zaman takdir ettim. Düşünen, üreten ve memleketine faydalı olan bütün genç arkadaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ziyaretiniz beni son derece mutlu etti."

Genel merkez tarafından geçen hafta, bu önemli görevin şahsıma verildiğini söyleyen Dinçay ise"Göreve başlar başlamaz ilk ziyaretimizi, belediye başkanımıza yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte de belediyemizin başarısı başta olmak üzere, Karaman'ımızın gelişmesi yönünde elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Siyasi çalışmalarımızın yanı sıra sosyal sorumluluk adına, yükselen başarı grafiğimizi daha yukarı çıkarmanın ve bunu yaparken birlikte başarmanın heyecanı içerisinde olacağız" dedi