Gençlik Kolları’nın Ankara ziyareti

Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Ferit Oluk ve Yürütme Kurulu Üyeleri Ankara'da ilk ziyaretlerini TBMM’ye yaptılar.

Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can ile bir araya geldiler. Meclis kulisinde vekiller ile sohbet eden Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri daha sonra Meclis bahçesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ile bir sohbet gerçekleştirdiler.

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu'yu da ziyaret eden heyet Genel Merkez'de ağırlandılar. Yeni dönemde çok aktif olacaklarını ve önlerinde bir Belediye başkanlığı birde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bulunduğunu belirten Başkanımız Zafer Çubukçu, bu dönem çok ama çok yorulacaklarını ancak buna değeceğini belirtti ve Kırıkkale'nin aktif bir dönem geçirdiğini söyleyerek Kırıkkale Gençlik Kollarına çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Ferit Oluk ise AK Parti bayrağını aldıkları günden itibaren aktif bir çalışma içerisinde olduklarını ve Genel Merkez ile uyum içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.