“Gençlik temsilcileri olarak bölgede dokunmadık, ulaşmadık, konuşmadık kalp bırakmamamız lazım”

Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Bardakçı'yı ziyaretinin ardından, il başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Ecertaş, burada yaptığı konuşmada, bölge illerinde gençler arasında AK Parti'ye olan ilginin Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından, hızla arttığını belirtti.

Bölgede yaşanan terör olaylarına değinen Ecertaş, şunları söyledi:

"Terör örgütü PKK 7 Haziran seçimleri sonrasında bir hayale kapılıp; 'Buralarda acaba kendimize bir rüya gerçekleştirebilir miyiz, bir yapı oluşturabilir miyiz?' diye Suriye denkleminden de faydalanmak suretiyle bir ayaklanma başlayacaktı ki devletimiz, 'Yeter' dedi. Bu noktada elden geldiğince halkımızla çözüm noktasında bir arayışa girdik. O yüzden burada tek muhatabımız halktır."

AK Parti teşkilatları olarak toplumun her kesimine ulaşmak zorunda olduklarını vurgulayan Ecertaş, "AK Parti iktidarının gençlik temsilcileri olarak bölgede dokunmadık, ulaşmadık, konuşmadık kalp bırakmamamız lazım. Buradaki gençlerin AK Parti'ye karşı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı olan bu teveccühünü karşılıksız bırakmamamız lazım." diye konuştu.