Giresun İl Gençlik Kolları Şehit Sarıkaya’nın ailesini ziyaret etti

AK Parti Giresun İl Gençlik Kolları teşkilatı, Şehit Jandarma Er Ozan Levent Sarıkaya'nın ailesini ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Gençlik Kolları İl Başkanı Habil Büyüktaş; "Bu aziz vatan toprakları için can vermiş şehitlerimizin, devletimize ve milletimize emanet ettikleri aileleri hiç şüphesiz bizlerinde ailesidir. Devletimiz bu noktada şehit ailelerinin her daim yanında olmuş ve evlatlarını feda eden bu ailelerimize hiçbir zaman minnet borcunu unutmamıştır. Bizlerde gençler olarak yarınlarımızı şehitlerimize borçluyuz. Bugün vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü sağlamış şehitlerimizin bizlere bıraktığı bu aziz vatan topraklarının bekası için her saniye çalışmakla mükellefiz. Bizler şehitlerimizin, gazilerimizin mirasını layıkıyla gelecek nesillere aktaracağız. Başta Şehit Jandarma Er Ozan Levent Sarıkaya olmak üzere bu toprakları bizlere vatan kılan, bugünlere getiren her bir şehidimize, her bir gazimize, isimleri bilinmeyen tüm kahramanlarımıza şükranlarımızı ve minnetlerimizi ifade ediyoruz." dedi.