Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı

Giresun AK Gençlik tarafından bu yıl 1. si düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvasının final karşılaşması 25.05.2013 tarihinde Liman Halı sahasında gerçekleştirildi.

Giresun AK Gençlik tarafından bu yıl 1. si düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası Final Karşılaşması Dereli ve Yağlıdere İlçe teşkilatları Futbol takımları arasında oynanan final maçı ile son buldu.

Liman sahasındaki halı sahada finali gerçekleştirilen turnuvamızda açılış konuşmasını yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Şeyma TEKİN MEMİŞ “AK Parti ailesi olarak teşkilatımız içindeki birlik beraberliğe büyük önem veriyoruz. Bunun içinde bu yıl ilkini düzenlediğimiz Halı saha futbol turnuvamızın finalinde tüm teşkilat hep birlikteyiz İl ve ilçelerdeki sosyal ve sportif aktiviteleri artırıp, kaynaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarının gelişmesine katkı sağlamak adına yaptığımız turnuvamızın finalini bugün burada gerçekleştiriyoruz. Bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm İlçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyor ve finalde karşılaşacak olan takımlarımıza başarılar diliyorum.”dedi.

Final karşılaşmasında gülen taraf Dereli İlçe Gençlik Kolları futbol takımı oldu. Turnuvada birinci olan takımımız kupasını AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekilimiz Nurettin Canikli'nin elinden aldı. İkinci olan Yağlıdere İlçe Gençlik Kolları futbol takımız ödülünü Milletvekilimiz Mehmet Geldi takdim etti. Üçüncü olan Merkez İl Gençlik Kolları takımına ödülünü İl Başkanı Av. Sabri Öztürk takdim etti. Turnuvaya ev sahipliği yapan Görele İlçe Gençlik Kollarına ayrıca Teşekkür Plaketi verildi. Turnuvaya katılan tüm İlçelerimize İl Gençlik Kolları Başkanı Şeyma Tekin Memiş tarafından Katılım Belgesi verildi.