İftara yetişemeyenlere AK Partili gençler yetişiyor

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları, ‘İftara 5 Kala’ adını verdikleri etkinlik ile iftara yetişemeyen vatandaşlara kumanya dağıtıyor.

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları, Ramazan ayında sosyal çalışmalara hız verdi. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl Ramazan ayında yaptıkları ve büyük bir beğeni kazanan ‘İftara 5 Kala’ etkinliğini başlatan Gençlik Kolları ekipleri, ilçe teşkilatlarının da katılımıyla şehrin çeşitli yerlerinde kumanya dağıtıyor. Sarıçam otoban kavşağı, Seyhan Adana Doğumevi ve Çakmak Caddesi, Çukurova Kurttepe Metro istasyonu, Yüreğir Numune Hastanesi civarı ve Ceyhan Çamlıyol kavşağında iftara az bir süre kala toplanan ekipler, içerisinde hurma, sandviç ve su bulunan kumanyaları vatandaşlara ikram ediyor.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, bu etkinlikle iftara yetişemeyen bütün vatandaşlara kumanya dağıttıklarını söyledi. Böylece vatandaşlarla birebir iletişme geçtiklerini belirterek, “Onlarla kısa bir süre olsa da hasbihal etme fırsatımız oluyor. Halkla iç içe olduğumuzu bu şekilde ifade ediyoruz. Çalışmalarımız Ramazan boyunca devam edecek.” dedi.