Kadirli Gençlik Kolları, Mısır’daki katliamı protesto etti

AK Parti Kadirli Gençlik Kolları, Mısır'daki darbe karşıtlarına yönelik katliamı protesto etti.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Çatal, yazılı açıklamasında, Mısır'da ve Suriye'de insanlara yönelik uygulamaları ve saldırıları kınadıklarını belirterek, AK Partili gençler olarak yapılanlara kayıtsız kalmayacaklarını ifade etti.

Mısır'a destek için çeşitli projeleri hayata geçirmeye hazırlandıklarını anlatan Çatal, şunları kaydetti:

"Mısır ve Suriye’de kardeşlerimiz için ne yapılması gerekiyorsa Kadirli Gençlik Kolları olarak elimizden geleni yapacağız. Mısır'da bir darbe yapıldı. Buna neredeyse tüm dünya sessiz. Mısır'ın demokratikleşmesinden, yıllar sonra seçilmiş birisinin başa geçmesinden rahatsız olan birileri var. Peki, buna sessiz kalan ülkeler, en az onlar kadar suçlular. Masum insanların katledilmesine göz yummayacağız. Mısır'daki katledilen Müslüman kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz."