Karaman AK Gençlik’te yeni dönem

Karaman İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde gençler biraraya geldi.

3. olağan kongrenin ardından düzenlenen yemeğe; Karaman İl Başkanı Süleyman Atik, Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Ankaralı ile İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi gençler katıldı.

Yemeğin ardından konuşma yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Ankaralı; oturdukları koltuklardan güç almak için değil, o koltuklara güç kazandırmak için görevde olduklarını ifade etti. Mevcut başkanlık döneminde yönetimi ile birlikte azimli bir grafik çizerek başarı elde ettiklerini ve bu başarının bireysel anlamda değil ekip halinde çalışıldığında yakalanacağını vurgulayan Ankaralı, bu onurlu görevde yeni yönetimiyle de hizmette yarışa, siyasette ahlaki değerlerle koşmaya kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti.

İl Gençlik Kolları Selçuk Ankaralı’nın konuşmasının ardından sözü devralan İl Başkanı Süleyman Atik; Gençlerin bu ülkede daha çok sevgiyi, diyaloğu artırması gerektiğini belirtti ve sözlerine şu ifadelerle devam etti; “Önyargılardan, hoşgörüsüzlükten, biz çok çektik siz çekmeyin. Çok arkadaşımızı bundan dolayı kaybettik. İnşallah bu devran, farklı bir devran olacak. Bu devran, bilginin, sevginin, hoşgörünün, iletişimin egemen olduğu bir devran olacak. AK Parti gençliğinin gözlerinde bunu görüyorum, sizde bu gücü hissediyorum. Sizler, barışın ve sevginin sembollerisiniz. Ben sizleri bu noktada ülkemiz için büyük bir umut olarak görüyorum.”dedi.