Kilis Gençlik Kolları‘ndan hastane ziyareti

AK Parti Kilis Gençlik Kolları, Kilis Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

AK Parti Kilis Gençlik Kolları Başkanı Seyit Hürcan , Gençlik Kolu Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolu Üyeleri gerçekleşen ziyarette, tek tek bütün hastalarla ve hasta yakınlarıyla sohbetlerde bulunarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Hastane çıkışında AK Parti Kilis  Gençlik Kolları Başkanı Hürcan yaptığı açıklamada; “AK Partili gençler olarak Kilis Devlet Hastanesinde yatan hastalarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olmaya çalışıyoruz. Hepsiyle tek tek konuşarak durumları hakkında bilgiler aldık. Şifa dileklerimizi ilettik. Ben burada bütün gençlik kolları üyelerime de teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti Kilis Gençlik Kolları olarak bundan sonra da bu tür ziyaretlerimiz devam edecek. Bundan sonraki ziyaretlerimizi evde yatan hastalarıda ziyaret etmek olacak,dedi.