Kırşehir AK Gençlik Necip Fazıl’ı andı

Kırşehir Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından ‘Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi ve Okuma şöleni düzenlendi.

Başkan Bahçeci ve İl Başkanı Çetin kaya’nın üstat Necip Fazıl’ın şiirlerinden oluşan bölümleri okuduğu gecede Jüri üyeliklerini Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Şair Serdar TUNCER, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Sami DOĞANCI ve Hake Hızlı Okuma Kursu Müdürü Simge FİLOĞLU’nun yaptığı şiir yarışması düzenlendi. Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Kolları Başkanı Dilek, “AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları İl Başkanlığı olarak düzenlediğimiz gece ile Necip Fazıl’ı anmak, onun eserlerini seslendirmek bizlere gurur veriyor. Bu gururu sizlerle paylaşmak çok güzel, bizleri onurlandıran ve gecemize katkı sunan başta Üniversite, lise teşkilatlarımız ve il başkanlıklarımız olmak üzere  herkese teşekkür ederim” dedi.

Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Necip Fazıl’ı Anma Gecesi’nde jüri üyeliği yapan Belediye Başkanı Bahçeci ve İl Başkanı Çetinkaya verdikleri mesajda, “ Tasavvuf uzun zamandır, görülemeyen fakat daima hayatımızda var olan bir olgudur. Bu tür etkinlikler her zaman milli ve manevi duygularımızı perçinler. Bizde her zaman Gençlik Kolları Başkanlığımızın yaptığı etkinliklerden memnuniyet duyuyor ve onlara her zaman ” şeklinde konuştular.

Düzenlenen etkinlikte üstat Fazıl’ın şiirlerini seslendiren öğrencilerden dereceye girenlere AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından çeşitli hediyeler verildi.